HARRI

Olen vuonna 1964 syntynyt iloinen ja perheellinen tamperelainen. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi viisi lasta, joista neljä on jo lähtenyt perustamaan omaa kotia. Syksyllä tuli vielä sellainen ilouutinen, että siirryin myös papan rooliin. Meidän perheeseen kuuluu myös kaksi iloista labradoodle koiraa, Fredi ja Bono.

Harri ja koirat

 

Uutta oppimassa

Koulutukseltani olen hallintotieteiden lisensiaatti ja kauppatieteilijä. Olen valmistunut Tampereen yliopistosta. Uskon olevani elinikäinen innostunut opiskelija. Tavoitteena on vielä väitöskirja. Nyt yksi intohimo on opiskella italian kieltä ja taidehistoriaa. Opiskelu pitää aivot virkeinä.

 

Työn puolesta aina

Työtä olen tehnyt pienestä pitäen. Matkan varrella tutuksi ovat tulleet maa- ja metsätyöt, teollisuuden linjastot, varastotyöt ja toimistorutiinit. Kaikki työ on arvokasta. Pidemmät työurat voi jakaa kolmeen osaan: yliopistomaailma (Tampere ja Edinburgh), työt elinkeinoelämässä (kansainvälisestä kaupasta aina Tampereen kauppakamarin toimitusjohtajaksi) ja viimeksi nyt politiikassa. Lisäksi olen aina halunnut olla yrittäjä. Politiikan kiireiden takia olen nyt lähinnä pienenä osakkaana seitsemässä eri yrityksessä.

Jaskari eduskuntatyö

 

Moottoripyörä ja juoksukengät

Harrastamme yhdessä puolison kanssa aina mahdollisuuksien mukaan matkailua. Viime vuosina kiireisen elämän hienona vastapainona on ollut myös mökillä viihtyminen. Olen myös innokas lenkkeilijä ja mitä erilaisempien pallopelien harrastaja. Pari moottoripyöräreissua kuuluu aina kesän ohjelmistoon. Samoin pyrin pääsemään golfkentällä ainakin muutaman kerran kesän aikana. Teatterissa käynti on myös erittäin inspiroivaa. 

 

Aktiivista järjestötoimintaa

Erilainen järjestötyö on ollut myös aina lähellä sydäntäni. Olen ollut mukana nuorkauppakamarissa, RT-klubissa ja Rotareissa. Tällä hetkellä olen mukana Tampereen Kauppaseuran johtokunnassa ja myös Ilves Futiksen hallituksessa. Ilves onkin Suomen suurin jalkapalloseura. Historiaa opin tuntemaan esimerkiksi Vapaussodan Perinneliitossa.

 

Kuuntelen ja toimin

Uskon olevani uteliaan kiinnostunut maailmasta. Siksi toivonkin, että tulet kanssani juttelemaan ja parantamaan maailmaa.

Tammelantorilla JAskari